ПО 67 ГОДИНИ БРАК: Прочитајте писмо од вљубен дедо! (ФОТО)

„Секогаш кога ќе легнам, гледам во твоите очи. Сè уште ја чувствувам огнената искра што не зближи. Сè уште го слушам шепотот на моето срце, кое ми кажа дека сме создадени еден за друг“. Дали верувате дека вака маж и пишува на сопругата после 67 години брак?

Дека љубовта може да трае и повеќе од шест децении со ист интензитет докажува писмото на 88-годишен маж кој по 67 години брак нашол време да ја задоволи сопругата со убави зборови и внимание.

Ви го пренесуваме неговото едноставно писмо исполнето со вистински емоции во целост.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: