Девојчето не престанало да плаче се додека нејзиниот татко не открил трик кој секогаш ја смирува

Воодушевена од нејзиниот татко, слатката мала Арија ќе се смири само кога тој е наоколу. Иако неговото присуство понекогаш ќе помогне, звукот на смирувачкиот глас на нејзиниот татко секогаш ја смирува кога ќе почне да плаче.

Има причина зошто Арија реагира на гласот на нејзиниот татко на начинот на кој таа реагира – тој е познат текстописец и изведувач. Таткото на Арија, Тајрон Велс, веќе има издадено 11 албуми и има огромен број обожаватели. Но, и покрај неговото море од обожаватели, никој не ја сака неговата музика повеќе од Арија.

Иако бебињата во утробата почесто го слушаат гласот на својата мајка, исто така е многу важно татковците да разговараат со своите бебиња пред да се родат. Истражувањата покажуваат дека неродените бебиња можат да го препознаат гласот на нивната мајка (и на нивниот татко) од 32 недела по зачнувањето.

Затоа, време е да го ставите вашиот најдобар глас, да прочитате статија на вашето бебе или да ѝ кажете како ви поминал денот. Очигледно Тајрон го правел токму тоа затоа што изградил врска со својата ќерка уште пред таа да се роди. Секогаш кога е тажна, фрустрирана или поспана, само гласот на нејзиниот татко може да ја смири.

Штом тато ќе почне да пее, среќата го преплавува лицето на Арија. Почнува многу да се насмевнува, па дури и се обидува да каже неколку зборови од песната. Погледнете го ова прекрасно видео подолу. Нема да можете да се спречите да се смеете и да плачете кога ќе видите мало девојче како пее со својот татко. Нивната убава врска со годините ќе стане уште посилна.