Девојка се снимаше како пее, мајка и ја прекина, која падна низ таванот (ВИДЕО)

Девојка се снимаше како пее, мајка и ја прекина, која падна низ таванот (ВИДЕО)

Девојка од Тексас снимала видео за TikTok кога нејзината мајка паднала низ таванот.

Девојчето по име Лиз вели дека видеото не било исценето и дека нејзината мајка барала куфери на поткровјето од нејзината куќа поради нејзиното преселување во Њујорк на колеџ.