Овој доставувач избегал преку ограда кога видел огромно куче кое само сакало да си игра

Овој доставувач избегал преку ограда кога видел огромно куче кое само сакало да си игра

Доставувалите Често се среќаваат и наидуваат на вакви проблеми.

овај доставувач не сакаше да ризукава и со експресна брзина ја прескокна оградата.

Ова пријателско куче само сакаше да си игра, но доставувачот не сакаше да ризикува..