Неверојатна снимка: Среде земјотрес се вратила на касата и ги оставила предметите што не ги платила

Надзорните камери ги снимија застрашувачките моменти од земјотресот во неколку продавници во најпогодените подрачја. Но, еден момент особено ги привлече очите на луѓето.

Една жена воодушеви многу корисници на YouTube со својата храброст и искреност. Не само што останала целосно присебна за време на земјотресот, туку решила да се врати на касата и таму да ги остави работите за кои немала време да плати.

Не се исплашила од црешата, се вратила на касата и ги оставила работите што не ги платила.

Набргу напред до 1:30 за да го видите овој неверојатен момент.