Го дочека непријатно изненадување, а решението насмеа многумина

Овој лик доби непријатно изненадување во автомобилот.

Едното тркало му било заклучено, веројатно поради погрешно, неплатено паркирање или некоја слична казна.

Сепак, најде решение.

Погледнете ја фотографијата