ВИДЕО: Реакцијата на близнаците кога тато ќе се врати дома од работа ќе ви го стопи срцето

Близначките – Анабел и Лидија не можеле да го дочекаат моментот кога тато конечно ќе се врати од работа.

Слушнаа чудни звуци и потоа конечно се отвори вратата.

Нивната реакција ќе ви го стопи срцето и ќе предизвика насмевка на вашето лице.

Погледнете го видеото во продолжение