ВИДЕО: Сопругата викендот не била дома, па решил да ја разубави спалната соба, резултатот ја воодушевил

Сопругот го искористил крајот на неделата за да им ја разубави старата спална соба и така ја изненадил сопругата која викендот не била дома.

Останал сам со децата и веднаш тргнал на работа. Браво мајсторе!

Погледнете како изгледаше собата и како реагираше жената: