Жирито го прекина нејзиниот настап бидејќи мислеа дека не пее. Кога музиката престана, останаа без зборови!

Аида Николајчук се пријави за украинската верзија на шоуто „Икс Фактор“.

Таа излезе на сцената и и беа поставени стандардните прашања, а потоа дојде време да се пофали со своето пеење.

Музиката започна, а Аида ги маѓепса сите со својот уникатен глас.

Изгледаше толку професионално што мислеа дека таа воопшто не пее, туку дека е однапред снимена и монтирана, објави порталот „magazin.ba“.

Ја замолија да пее без музика и останаа без зборови!