Бабата и дедото се изгубиле кога парот влегол во собата и им го покажал своето скриено бебе

Бабите и дедовците знаеле дека ќе добијат едно внуче, а сега парот открил скриено внуче за кое не ни знаеле дека ќе дојде.

Том и Брајан беа уништени кога Брајан имаше спонтан абортус. По таа загуба, Том се надеваше дека еден ден ќе стане татко. За роденден и посака на Брајан повторно бремена со близнаци. Па, желбата му се исполни и наскоро добија близнаци.

Бебињата се родени предвреме и имале здравствени проблеми па морале да останат на интензивна нега неколку недели.

Но, дојде време родителите да ги запознаат бебињата со нивните баби и дедовци. Но, постои финта.

Кога парот им кажал на родителите дека чекаат бебе, тие го кажале токму тоа: „Бебе“, а не „Бебиња“. Решиле да го сокријат фактот дека ќе добијат близнаци. Ним не им било тешко да го чуваат тоа во тајност бидејќи Брајан била бремена за време на пандемијата, па затоа посетите во болницата биле забранети, објави порталот „novizivot.net“.

Доколку сакате да знаете како реагирале бабите и дедовците на скриеното внуче, задолжително погледнете го ова видео.