(ВИДЕО): Тој ручаше со оваа жена секоја недела, сè додека не откри за што всушност ги троши своите пари!

Грег Смит е основач на фитнес компанијата Hybrid Athletes; организација за професионална обука за фитнес. Бидејќи е често на деловни состаноци, во костум, тој е редовно запиран од бездомниците кои му бараат пари.

Но не и од Ејми. Таа едноставно му се насмевна и му посака добро утро. Грег беше целосно изненаден, застана и поразговара со неа. Од тогаш, Грег ручаше со неа секој вторник.

Но, нивната приказна (т.е. објавата во која Грег ја опишува нивната средба) стана вирална заради нешто сосема друго.

Погледнете го и споделете го видеото со пријателите: