Мајстори кои направија навистина очајна работа

Овие фотографии се забавни понекогаш. Но, тоа не значи дека тие не се забавни за гледање секој пат.

Најлошото е што овие луѓе беа платени за својата работа.

И тие го направија тоа очајно. Но навистина очајно.

Ова на почетокот изгледа добро. Освен што не е.

Погледнете на фотографиите

и сега што?

Можно е