Камерата го фатила доставувачот како се обидува максимално да го достави пакетот,погледнете ја неговата урнебесна борба со замрзнатиот бетон

Додека повеќето луѓе одмараат со семејството за време на зимските ладни денови, има луѓе кои работат понапорно од било кога. Работниците на доставувачите се едни од нив.

За време на зимските празници луѓето со нетрпение чекаат подароци за своите најблиски и често немаат разбирање за луѓето што доставуваат.

Овој доставувач бил снимен од надзорна камера како се обидува со сите сили да достави пакет на замрзнат пат.

Видеото беше објавено на YouTube и набрзо стана вирално.

Веќе е прегледан 2,56 милиони пати! Сопственикот на пакетот и камерата му рекол на доставувачот само да го остави пакетот, но тој бил решен да го достави.