Taa појде да ги посети волците за кои се грижела додека биле мали. Погледнете ја нивната реакција

Анита помина многу време со овие волци кога тие растеа.

Иако волците обично се диви животни, пријателите на Анита не се разликуваат многу од кучињата по нивното однесување.

Тие се навикнати на друштвото на луѓе, особено на нејзиното бидејќи вложила многу време и труд во нив.

Видеото е снимено во норвешкиот парк за животни „Поларна зоолошка градина“, 2 месеци откако Анита повторно се вратила да ги посети волците.
Еве како реагираа.