ВИДЕО: Го снимаше пејзажот со дрон, а потоа нашол неочекувана сцена на врвот на ветерницата!

Еден сопственик на дрон од Род Ајленд во САД снимил нешто неочекувано на врвот на ветерница висока 60 метри, објави порталот.

Ветерницата во тој момент не работела, па некој ја искористил приликата да се искачи на врвот и да се сонча.

Времето беше убаво, па тој дел има смисла, но прашање е зошто не можеше да го направи истото во својот двор или на пример, На плажа.

Погледнете како реагирал постариот господин кога видел дека дронот го снима.