(ВИДЕО)Погледнете каква фризура и направи тато на оваа мала принцеза

Обично мајките се тие што ја средуваат својата ќерка, нели? Kеѓутоа, во овој случај, еден татко е вистински експерт за средување на својата мала принцеза.

Користејќи паметни трикови, тој прави феноменална фризура за својата ќерка секој пат, и ги споделува своите совети со луѓето преку неговиот канал на Јутјуб.