Младоженецот ја прекинал венчавката и и рекол на невестата да се сврти, а она што следело ја оставило без зборови (ВИДЕО)

Младоженецот ја прекинал венчавката и и рекол на идната сопруга да се сврти. Јаделе во моменти кои никогаш нема да ги заборават.

Кога Оли и Лиз се верија, им беше јасно дека нивната венчавка ќе ги вознемири учениците, бидејќи таа беше професорка по музика во училиште.

Знаејќи колку и значат нејзините ученици, Оли решила да ги покани на свадбата како специјални гости. Имаа цел таму.

Вежбале со недели, но ја откриле тајната на тоа да го задржат до крај.

Откако свадбената пејачка го кажа судбоносното „да“ на олтарот, на горниот кат од црквата се слушна татнежот на нивната омилена рима „Илјада години“, во изведба на Шрина Рери.

Лиз веднаш извика од среќа, не верувајќи какво изненадување и приреди новиот сопруг.

Веруваме дека таа е прекрасна учителка која повеќе од го заслужи ова.