ВИДЕО: Сакаше само да го гушне тато… а потоа го „украде“ шоуто

Малиот Итан сакаше само да го прегрне тато кој имаше концерт, а потоа го „украде“ шоуто. Едноставно слатко!

Малиот Итан има само 17 месеци, а веќе е на пат да стане ѕвезда.

Додека тато кукаше и рикаше, тој излезе на тремот и го прегрна.

После тоа, тој одлучи да фрли свои ракети.

Секако, повеќе од воодушевени сме, а веруваме дека ќе…