ВИДЕО – Младоженецот ја изненадил невестата, излегол на подиумот, а потоа тоа што следело го освоило целиот интернет

Секоја свадба има одреден ред и често знае да стане досадна.

Затоа паровите бараат нешто уникатно, по кое ќе остане запаметена нивната венчавка.

Овој младоженец ја изненадил својата идна сопруга.

Излезе подиумот, а она што следеше беше веројатно најдобриот свадбен танц досега!

Видеото за краток период е прегледано речиси 4 милиони пати!

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: