ВИДЕО: По 4 ќерки дозна дека ќе добие ПЕТТА! Неговата реакција го насмеа целиот свет до солзи!

По четири девојчиња многу се надеваше на момче! Сепак, сите негови надежи беа уништени.

Кога неговата сопруга Керолин го дознала полот на бебето, го собрала целото семејство и објавувањето на оваа вест го направила еден вид настан, кој моментот на исчекување го направил уште понапнат.

По моменти на тензија, откриена е веста! „Уште едно мало девојче!

Идниот татко стана од масата без збор и излезе надвор. Неговата реакција го насмеа целиот свет.

Погледнете зошто и споделете го видеото со вашите пријатели: