ВИДЕО: Видео на мачка која куче ја извлекува од тепачка е прегледана повеќе од 26 милиони пати. Еве зошто!

Најдобро од сè, како што забележаа многу коментатори, е фактот што на мачката воопшто не и пречи.

Кучињата и мачките можат да бидат добри пријатели – толку добри што можат да се спасат едни со други од неволја.

Или, како во случајот со клип на TikTok што е прегледан повеќе од 26 милиони пати за само неколку месеци, тие можат да го отстранат другиот пред да започнат проблемите.

Во ова видео гледаме мачка која е јасно конфликтна или едноставно се наоѓа во ситуации кога оваа карактеристика на нејзиниот карактер доаѓа до израз.

Како и да е, тој двапати влегува во ситуација со други мачки што се заканува да ескалира во вистинска тепачка. За среќа, мачката носи лигавче, кое и во двата случаи не го фаќа сопственикот туку кучето.

Ја прима и нежно ја одвлекува, пред да дојде до пресметката. Најдобро од сè, како што забележаа многу коментатори, е фактот што на мачката воопшто не и пречи.

Додека кучето изгледа како да и дава до знаење дека не вреди да се борите така, мачката воопшто не се противи некој да ја оттргне од можна борба, туку пасивно дозволува да биде влечена, а делумно и занесена.

@dogandcatforever11 No, just stay here and behave yourself.#dog#dogprotection#cat#foryou #fyp #good#lol ♬ suono originale – 1680