ГОСТИТЕ ВО ШОК: Разгалената невеста дала инструкции за свадбата: Не смееш да имаш многу шминка, ниту да разговараш со мене

Многумина се прашуваа дали тоа е само несолена шега. Не е тајна дека свадбата е најубавиот ден во животот на невестата, но некои навистина знаат да претеруваат со своите барања.

Имено, во пресрет на големиот ден, гостите добиле мејл од координаторот на свадбата во кој детално се опишани сите желби на невестата, буквално кажано.

Откако ја прочитале бизарната листа, гостите се запрашале дали тоа е само несолена шега. Па, меѓу 15-те наведени правила, тaa бара од гостите и релативно разумни работи, како избегнување на носење бело и доаѓање 15 минути порано.

Сепак, како што списокот продолжува, барањата стануваат поекстремни, а невестата бара гостите „да носат ништо друго освен боб или коњско опавче“.

Гостите исто така се предупредуваат да избегнуваат „целосна шминка“ и не смеат да снимаат или објавуваат на социјалните мрежи додека не им се каже да го сторат тоа.

Осмата точка на списокот гласи: „Воопшто не зборувај со невестата“ и на крајот сите гости мора да донесат подарок во вредност од 75 американски долари или околу 125 километри или повеќе, во спротивно ќе бидат одбиени.