Го вратила коњот на старите пријатели. Обрнете внимание на неговата реакција! (ВИДЕО)

Дали коњите се забораваат и дали имаат чувства? Наскоро ќе дознаете…

Во декември 2012 година, Сју повторно го купила Артур, коњот што го негувала и на крајот морала да го продаде.

Во овој период, двајцата најдобри пријатели на Артур останаа со нивниот сопственик.

Потоа конечно дојде моментот кога трите коњи повторно беа заедно. Сју ја сними нивната реакција и го сподели видеото со остатокот од светот…

Погледнете и споделете го видеото со вашите пријатели: