ВИДЕО: Сите трпеливо ја чекаа невестата, но младоженецот ги изненади

Трпеливо ја чекале невестата да влезе во црквата, но младоженецот ги изненадил со рикањето.

Денот на вашата венчавка треба да биде еден од најсреќните денови во вашиот живот, така што планерите за свадби секогаш бараат нови начини да се уверат дека тој ќе биде навистина незаборавен.

Досега сме виделе многу забавни и романтични работи на свадби, но ова е едноставно извонредно.

Додека ја чекале невестата, младоженецот го искористил времето и го направил ова…