ВИДЕО: Син им ги врзал очите на родителите, тие плачеле кога погледнале

На родителите им ставил превез на очите бидејќи во знак на благодарност им приредил големо изненадување. Zarlakalí sú when sú rogledalí, објави порталот „Novizivot.net“.

Многу луѓе се наоѓаат во ситуации кога треба да работат две или повеќе работни места за да можат да ги платат сите сметки и да добијат се што им е потребно за своите деца.

Во овој случај, родителите работеа на две работни места за да имаат доволно пари за се што им треба.

Затоа нивниот сопруг кога пораснал решил пријатно да ги изненади поради се што прават за него.

ЛеХуан Џејмс е Јутјубер кој решил да ги изненади своите родители на многу лесен и смешен начин.

Тој верува дека тоа е најдоброто нешто што може да го направи за нив, со оглед на тоа колку се жртвувале за семејството.

Им ги врзал очите и ги донел во близина на куќата што ја изградил на карпата, за да им се заблагодари за се што направиле за него.

Погледнете ја нивната реакција: