Неговата сопруга и љубовница се породиле во иста болница, во исто време

Сопругата дознала дека го дели болничкиот простор со жена која и била лут непријател.

Еден маж стана татко на две деца – едното го роди сопругата, а другото љубовницата, а она што секако изненади многумина е тоа што жените се породиле во ист ден, во иста болница.

Приказната за еден човек кој добил дете со законска сопруга, но и со љубовницата, ни кажува дека емотивните односи, како и измамата, често се комплицирани. Двете се породиле во ист ден, а се чини дека вистинскиот скандал настанал откако сопругата дознала дека го дели болничкиот простор со жена која и е лут непријател.

Очигледно, акушерката била сведок на скандалот, но и дека од сопругата криела дека љубовникот е во породилиште.