Не сакаше да ја фрли старата када. Наместо тоа, тој одлучи да направи нешто генијално од тоа!

Може ли обична стара када да се претвори во нешто корисно?

Овој човек ја извлекол старата када од куќата и почнал да ја сече.

Се чинеше дека тој веќе има сè испланирано. Ги зеде алатите во раце, разни парчиња дрва… и се обиде да склопи нешто на кое може да седне.

За ова видео тој ги снимил сите чекори за да можат и другите луѓе на кои им се допадна резултатот да го повторат истото.

Погледнете што направи!