Бебето се обиде да лази, а мама не можеше да престане да се смее кога се појави неочекуван помошник

Ова слатко бебе беше на подот максимално се обидуваше да стане помобилно за да може да истражува што е можно повеќе од нејзината околина.

Нејзината мајка ја следеше и ја бодреше бидејќи знаеше дека наскоро ќе ползи. Сепак, тоа го забележале и нејзините кучиња.

Златниот ретривер кој можете да го видите во позадина мирно ја следел целата ситуација, знаејќи дека неговата помош не е потребна. Но, нивното мало црно-бело куче почувствува дека мора да ги земе работите во своите „шепи“ и да му објасни на бебето како правилно да ползи.

Погледнете го ова интересно видео во прилог и споделете го со вашите пријатели: