Нашла картонска кутија надвор. Кога погледна внатре остана без зборови (ВИДЕО)

Ова видео е снимено на 28 декември 2011 година, но тоа не го прави помалку важно.

Жена од Здружението за заштита на животните „АПАМ“ во Романија нашла мистериозна картонска кутија на патот.

Она што го пронашла внатре ја оставило без зборови. Четири мали кученца биле ставени во кутија и оставени да умрат.

За среќа имало вистинско лице кое се грижело за нив…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: